Vinprovning Uppsala

Våra vinprovningar

Kom och skapa gemenskap och gemyt tillsammans med oss!

Vi har haft förmånen att besöka nästan alla Italiens regioner, från Piemonte i Norr till Sicilien i söder. Visst finns det andra länder som kan skryta med utsökta viner, men inget land kan erbjuda samma variation och utbud av lokala och regionala druvor.

Våra vinprovningar är uppskattade. Hos oss får du möjlighet att slappna av, ha en trevligt stund i ett socialt sammanhang och njuta av gott italienskt vin kombinerat med en smakrik middag. Vi erbjuder viner från flera viktiga italienska vinregioner.

Vinprovningarna kan se lite olika ut, men vi lägger stor vikt vid de sociala aspekterna – och Italien såklart! Vi har under åren gjort fantastiska resor till Italiens vindistrikt, vilket fått oss att älska landet, människorna och kulturen. Det vill vi dela med oss av till dig. I Sverige finns det dessutom mycket fina råvaror som passar utmärkt tillsammans med Italiens goda viner, vilket vi vill uppmärksamma genom att kombinera vin och mat i samarbete med lokala restauranger.

Se våra kommande event eller kontakta oss för mer information!

På vinprovning i Uppsala får du provsmaka Italienska viner.
Viner

Våra viner

Vi erbjuder viner från flera italienska vinregioner. Abruzzo, Lombardiet, Marche, Toscana, Romagna, Veneto och Molise är representerade.

Vinprovning Uppsala - bild på fält av vinrankor där druvorna odlas
Vingårdar

Våra vingårdar

Vi har riktat in oss på enbart på Italienska vingårdar och producenter från olika regioner.

Vinprovning Uppsala. Vybild över italiensk by där man skapar vin
Resor

Vinresor

Vi arrangerar årligen resor till vinregioner i Italien. Häng med oss eller kontakta oss för tips och råd inför din egen resa.